Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Προσφορά αδελφοσύνης από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Σε ιδιαιτέρως εγκάρδια ατμόσφαιρα έγινε σήμερα στα γιατρεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στο Ίλιον μία συνάντηση από τις εξαιρετικά σπάνιες.

Οι γιατροί και οι εργαζόμενοι του τοπικού παραρτήματος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και ο διευθυντής τους κ. Σταύρος Νικητόπουλος ανέλαβαν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν ένα χρηματικό ποσό ώστε να αγοραστούν γάλατα εβαπορέ και να προσφερθούν στα παιδιά και τους ανθρώπους που δυσκολεύονται. Για να εξασφαλίσουν την όσο το δυνατόν καλύτερη διάθεσή τους αποφάσισαν να προσφέρουν τα γάλατα μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου.

Οι εργαζόμενοι αυτοί, που συνήθως όλοι σπεύδουμε να κατηγορήσουμε όταν δυσκολευόμαστε, κάτω από αντίξοες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες προσφέρουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας στους κατοίκους του Ιλίου, των Αγίων Αναργύρων, του Καματερού, των Άνω Λιοσίων κ.λπ. Ένα έργο τεράστιο, φυσικά.

Μέσα σε αυτή τη δίνη, όμως, αποφάσισαν από τους μισθούς τους να κόψουν ένα κομματάκι, για εκείνους που έχουν περισσότερη ανάγκη. Έτσι πήραν αυτή την πρωτοβουλία, την οποία έσπευσε να ευλογήσει ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, επισκεπτόμενος τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στο Ίλιον και έχοντας μία πολύ όμορφη συνάντηση με τους γιατρούς και τους εργαζομένους.

Μάλιστα, ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Για την ιστορία, το φλουρί βρήκε το νοσηλευτικό προσωπικό!