Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βράβευση επιτυχόντων φοιτητών

Tους 502 ακαδημαϊκούς πολίτες, που εισήχθησαν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, τίμησε ο Δήμος Αχαρνών και η Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Οι προσπάθειες και οι κόποι πολλών χρόνων ευοδώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων, στην οποία κυριάρχησε ο παλμός, τα χαμόγελα, οι προσδοκίες, τα όνειρα και τα νιάτα.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας, ο οποίος εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σωτήρης Ντούρος, που τόνισε ότι η βραδιά είναι αφιερωμένη στους φοιτητές δίνοντας τα συγχαρητήρια και τις ευχές του, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Παιδείας κ. Μιχάλης Βρεττός, καθώς και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Κατσανδρής.

Τα συγχαρητήριά τους εξέφρασαν οι βουλευτές κ. Αλέξης Μητρόπουλος, κ. Βασίλης Οικονόμου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Αφεντούλη Δέσποινα και οι Διευθυντές των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε με πλακέτα η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο judo 2011-2013 δεσποινίς Ελισάβετ Τελτσίδου, καθώς και ο προπονητής της από τον Δήμαρχο κ. Σωτήρη Ντούρο και τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Βρεττό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Κυριακή Σαββίδη, ο Πρόεδρος της ΔΗΦΑ Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, σύλλογοι, γονείς και πλήθος κόσμου που ήρθαν να χειροκροτήσουν τους νέους φοιτητές της πόλης των Αχαρνών.

Κλείνοντας η βράδια, δόθηκαν στους τυχερούς που προέκυψαν από κλήρωση σαράντα tablet, εκ των οποίων δέκα ήταν χορηγία της Μητρόπολης και τα υπόλοιπα δωρεά ανώνυμου χορηγού. Επίσης, δόθηκαν υποτροφίες για το δημοτικό ωδείο και τα καλλιτεχνικά τμήματα της ΔΗ.Κ.Ε.Α., καθώς και οικοσυσκευές και πολλά άλλα δώρα.

Από δελτίο τύπου του Δήμου Αχαρνών