Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

5ο πανελλήνιο συνέδριο κλινικής Φαρμακολογίας

Συμμετοχή στο 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ που έγινε (Με Διεθνή Συμμετοχή) και πραγματοποιήθηκε στο  BARCELO’ HYDRA BEACH RESORT 5/5/2016 – 8/5/2016.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν 1) τις Φαρμακολογικές παρεμβάσεις στα γνωστικά ελλείμματα της σχιζοφρένειας και των συναισθηματικών διαταραχών 2) τις Ψυχικές Διαταραχές που εμφανίζονται κατά τη κύηση και τη λοχεία 3) την Κατάθλιψη στη νόσο του Alzheimer με την  διαγνωστική προσέγγιση και αντιμετώπιση  που εφαρμόζεται 4) στην Ψυχοφαρμακολογία των συναισθηματικών διαταραχών στη τρίτη ηλικία  5)  στην Κατάθλιψη και το Άγχος καθώς επίσης στην  αναζήτηση της βέλτιστης, βασισμένης στα σύγχρονα δεδομένα, Θεραπευτικής επιλογής 6)  καθώς επίσης και στις Δύσκολες θεραπευτικά  ψυχικές διαταραχές με εστίαση στη κατάθλιψη και την ψύχωση.
Στο συνέδριο συμμετείχε ο πανοσ. αρχιμ. Δρ. Θεοδόσιος Μανώλης Κλινικός Βιοιατρικής Έρευνας και Βιοηθικής Ογκολογίας κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως και τακτικό μέλος της Συνοδικής Επιτροπής επι Ποιμαντικών Θεμάτων και Καταστάσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.