Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανακουφιστική Φροντίδα - Αναγκαιότητα ή Πολυτέλεια;

Το Ίδρυμα Τζένη Καρέζη με την επιστημονική συνεργασία της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» του Α’ Εργαστηρίου Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργάνωσε Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο: «Ανακουφιστική Φροντίδα - Αναγκαιότητα ή Πολυτέλεια;»

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2018 στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης (Α.Ο.Α.Φ.) Δάφνης & Καλλιγά 74, Φιλοθέη.

Στην ημερίδα συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την Διεπιστημονική Ομάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας, τον εθελοντισμό ως σύγχρονη μορφή εξυπηρέτησης των χρονίως πασχόντων, τα Ηθικά διλήμματα και η θεραπεία του ασθενή, καθώς επίσης και η Ανακουφιστική Φροντίδα & οι ανάγκες των χρονίως πασχόντων της χώρας μας. το τέλος της ημερίδας, υπήρξε ανοιχτή συζήτηση όπου οι Δημότες Φιλοθέης - Ψυχικού έθεσαν ερωτήσεις για θέματα που τους απασχολούν στους Επιστήμονες Υγείας.

Προσκεκλημένος στις εργασίες ήταν ο πανοσ. αρχιμ. Δρ. Θεοδόσιος Μανώλης Κλινικός Βιοϊατρικής Έρευνας και Βιοηθικής Ογκολογίας, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου και τακτικό μέλος της Συνοδικής Επιτροπής επι Ποιμαντικών Θεμάτων και Καταστάσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.