Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

16ο συμπόσιο εντατικής ιατρικής ενόπλων δυνάμεων

Πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και με την επιστημονική υποστήριξη του ΠΜΣ "Διεθνής Ιατρική-Διαχείριση Κρίσεων Υγείας" της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το  16ο Συμπόσιο ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ που έλαβε χώρα στις 18-19 Μαΐου 2018, στο Αμφιθέατρο 251 Γ.Ν.Α.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν θέματα όπως «ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΜΑΥ)», ΚΡΙΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΗ ΜΕΘ, Ο ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΗ ΜΕΘ, Ηθικοδεοντολογικά διλλήματα στους ασθενείς με νόσο τελικού σταδίου, Ηθικά διλλήματα του νοσηλευτή που φροντίζει ασθενή με νόσο τελικού σταδίου, η προσέγγιση του οικογενειακού περιβάλλοντος ασθενούς με νόσο τελικού σταδίου
Προσκεκλημένος στις εργασίες του συνεδρίου  ήταν ο πανοσ. αρχιμ. Δρ. Θεοδόσιος Μανώλης Κλινικός Βιοϊατρικής Έρευνας και Βιοηθικής Ογκολογίας, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου και τακτικό μέλος της Συνοδικής Επιτροπής επι Ποιμαντικών Θεμάτων και Καταστάσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και επιστημονικός συνεργάτης με το τμήμα Εκπαίδευσης του 251 ΓΝΑ.