Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εκδηλώσεις/Ομιλίες

#Βία... όψεις-απόψεις-αποτυπώσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας και ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς, σας προσκαλούν στη μεγάλη εκδήλωση (ΑΝΟΙΞΤΕ ΓΙΑ LINK ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ) που διοργανώνεται στα πλαίσια των κοινών τους δράσεων για την αντιμετώπιση σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων, με θέμα:

Δελτίο τύπου εκδήλωσης για τη #Βία

Με πρωτοφανή επιτυχία και με την παρουσία πλήθους κόσμου που την παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Απριλίου 2022, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Φυλής στα Άνω Λιόσια, η μεγάλη εκδήλωση κατά της βίας, που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως σε συνεργασία με τον Δήμο Φυλής, με τίτλο: «#Βία… Όψεις - Απόψεις - Αποτυπώσεις».

Εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων

Ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων σε συνεργασία με το Νοσοκομείο παίδων «Π. & Α. Κυριακού» διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, από 10:00 έως 13:00 στο προαύλιο του Ιερού Ναού.

Εκδήλωση μνήμης για τα εκατό χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή

Δελτίο τύπου για την εξαιρετικά επιτυχημένη και καρποφόρα εκδήλωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολις Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Έναρξη θεολογικών συνάξεων στην Αγία Βαρβάρα Ιλίου

Ξεκινούν από την δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου, την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 στις 20:15, οι θεολογικές συναντήσεις που ξεκίνησαν στο Αρχονταρίκι της Αγίας Βαρβάρας Ιλίου, και έχουν ονομαστεί «Πέμπτη 8+τέταρτο»

Έναρξη κύκλου μελέτης Αγίας Γραφής στον Προφ. Ηλία Πετρουπ.

Κύκλος μελέτης της Αγίας Γραφής θα ξεκινήσει την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 στην ενορία του Προφήτη Ηλία Πετρουπόλεως.

Λαογραφική εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς στην Αγία Βαρβάρα Ιλίου

Η ομάδα παραδοσιακών χορών της ενορίας της Αγίας Βαρβάρας Ιλίου ετοίμασε και παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Του Άη Γιάννη θά 'τανε θαρρώ...», με παραδοσιακούς χορούς και έθιμα, «μνήμες του χθες», την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, στις 20:45.

Με επιτυχία η εκδήλωση για την Ορθοδοξία στα νησιά του Ειρηνικού

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Ιλίου, διοργανώθηκε εκδήλωση για την Ορθοδοξία στα νησιά του Ειρηνικού, από την ενορία του Αγίου Διονυσίου Ιλίου και από το Πατριαρχικό Ίδρυμα Ορθοδόξου Ιεραποστολής Άπω Ανατολής.