Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Γενικά , Εκδηλώσεις/Ομιλίες

Έναρξη σεμιναρίου υποψηφίων κατηχητών

Η έναρξη του φροντιστηρίου/σεμιναρίου υποψηφίων κατηχητών και κατηχητριών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως για το τρέχον ιεραποστολικό έτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 19:00-20:30, στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Πετρουπόλεως, πλησίον του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Πετρουπόλεως.

Το σεμινάριο είναι μονοετές και ολοκληρώνεται σε 20 συναντήσεις κάθε Σάββατο, τις ίδιες ώρες. Η θεματολογία των συναντήσεων περιλαμβάνει θεωρία για το περιεχόμενο και τον τρόπο διεξαγωγής της κατήχησης, πρακτικές ασκήσεις, μουσική αγωγή και επίλυση θεολογικών αποριών. Σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν νέοι και νέες που φοιτούν στην Γ' Λυκείου, απόφοιτοι Λυκείου, φοιτητές, φοιτήτριες ή άλλοι ενήλικες. Στόχος είναι η πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση των υποψηφίων, για να μπορούν να αναλάβουν την κατήχηση της νεολαίας μίας ενορίας.

Δήλωση συμμετοχής με τα στοιχεία ονοματεπώνυμο, ιδιότητα και ενορία προέλευσης μπορείτε να καταθέσετε στο email της Μητροπόλεως Ιλίου: contact at imiliou .gr