Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Γενικά

Επίσκεψη σε έκθεση μαθητών ΕΠΑ.Λ.

Στο Πάρκο Τρίτση βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 19 Απριλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας προσκεκλημένος της Διευθύντριας της Γ’ Δευτεροβάθμιας Περιφέρειας Αθηνών κας Δήμητρας Μάκρη, στην Έκθεση των ΕΠΑΛ (Επαγγελματικών Λυκείων) του Δυτικού Τομέα των Αθηνών.

Στην έκθεση, που περιελάμβανε κατασκευές μηχανολογικής, ηλεκτρικής και ψυκτικής δραστηριότητας από μαθητές και μαθήτριες της Γ’ ΔΔΕ, καθώς και εκθέματα οδοντοτεχνιτών, αισθητικών κλπ ειδικότητες της τεχνικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε από την κα Διευθύντρια, τους υπεύθυνους καθηγητές των ΕΠΑΛ, καθώς και από τους παρόντες μαθητές.

Σε συζήτηση που έλαβε χώρα μετά την ξενάγηση, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους παρόντες για την πρόσκληση και ξενάγηση και ενημερώθηκε για τις δυνατότητες τόσο των σπουδών, όσο και της επαγγελματικής αποκατάστασης των μαθητων/τριων των ΕΠΑΛ.

Αποχώρησε λίγο αργότερα έχοντας αποκομίσει πολύτιμη ενημέρωση για το έργο που γίνεται στα ΕΠΑΛ των περιοχών Ιλίου, Πετρουπόλεως, Αγίων Ανάργυρων και Καματερού, περιοχών της Ιεράς Μητροπόλεως, ευχόμενος καλή Ανάσταση στους παρόντες.