Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η εορτή της Αναλήψεως στον ναό των Μυροφόρων γυναικών

Την Πέμπτη της ΣΤ’ εβδομάδος από το Πάσχα 29 Μαΐου 2025, εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ιερό ενοριακό ναό των Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου του νυκτερινού μαθητού στην Ανάκασα των Αγίων Αναργύρων.

Ήταν συμπαραστατούμενος από τους Αρχιμανδρίτες Ιωάννη Ράπτη - Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως, Αγαθάγγελλο Κόκλα - Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος ομίλησε κατάλληλα για το νόημα της εορτής, τους πατέρες Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο - Πρόεδρο του Εκκλ. Συμβ. του Ιερού Ναού, Διονύσιο Λαμπρόπουλο και τους διακόνους του π. Άγγελο Μιχαλόπουλο και π. Νεκτάριο Τριβέλα.

Πριν την απόλυση ο Σεβασμιώτατος προέβη στην χειροθεσία δύο γυμνασιοπαίδων που διακονούν από καιρό στο Ιερό Βήμα.

Στην λειτουργία παρευρέθηκε  ο κ. Κωνσταντίνος Δρόσος - Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.