Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δοκιμάστε τη νέα υπηρεσία «Βρείτε την ενορία σας» επιλέγοντας το αντίστοιχο κουμπί.

| Γενικά

Η Μητρόπολις Ιλίου σε επιστημονική ημερίδα Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο

Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως σε επιστημονική ημερίδα της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α).

Με μεγάλη χαρά και τιμή, στα πλαίσια των πρωτοβουλιών για την υποστήριξη και φροντίδα των Ατόμων με Αναπηρίες, η Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως συμμετείχε στην ιδιαιτέρως επιτυχημένη επιστημονική ημερίδα που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, η Διοίκηση του Νοσοκομείο ΚΑΤ και η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής και Αποκαταστάσεως, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Α. ΚΑΤ, με θέμα: «Ιατρική Αποκατάσταση και αθλητισμός ατόμων με αναπηρία μέσα από το μπάσκετ με αμαξίδιο».

Στην ημερίδα που συμμετείχαν κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής, της ιατρικής και του αθλητισμού, την Ιερά Μητρόπολή μας εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αρχιμ. Ιωάννης Ράπτης, ο οποίος χαιρέτησε και ανάγνωσε μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας κ. Αθηναγόρα, ενώ την ημερίδα συντόνισε ο MSc επιστημονικός συνεργάτης της Ι. Μητροπόλεώς μας κ. Δημήτριος Ανυφαντάκης

Από την πλευρά μας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Χάρη Περδίκη και το Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Α, για την πρόσκληση να συμμετάσχουμε σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία και τονίζουμε πως θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό τους, σε ανάλογες δράσεις, υποστηρίζοντας το σπουδαίο έργο τους.