Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Αγίας Παρασκευής Αχαρνών

Αγιασμός στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών

Με τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας ξεκίνησε την λειτουργία του το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ.

Μια ιδιαίτερα συγκινητική ημέρα τόσο για τα παιδιά και τους γονείς όσο και για τους Διοικούντες και Εκπαιδευτικούς καθώς παραδόθηκε, μετά από πολύμηνη προσπάθεια, ένα σύγχρονο πούλμαν για τις καθημερινές μετακινήσεις των παιδιών δωρεά της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ και της οικογένειας Μαρτίνου.

Στην εκδήλωση η Πρόεδρος της ΑΡΩΓΗΣ Μαρία Μπούκη και εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Βρεττός ευχαρίστησαν για την παρουσία του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, αλλά έκαναν και ιδιαίτερη αναφορά στην οικογένεια Μαρτίνου για την προσφορά τους. Να θυμίσουμε πως ο κ. Μαρτίνος εκτός από την δωρεά του πούλμαν στην ΑΡΩΓΗ έχει προχωρήσει και στην επισκευή της πισίνας του Κέντρου.

Η εκδήλωση λόγω των συνθηκών πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο, χωρίς γονείς και φίλους, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, όσο φυσικά είναι αυτό δυνατό με τις ιδιαιτερότητες που που όλοι αντιλαμβάνονται, ενώ στον Αγιασμό παρέστη και ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγ Παρασκευής Αχαρνών Αρχιμ. Χρύσανθος Αλισάφης.

(Αναδημοσίευση από το την ιστοσελίδα http://www.parnesnews.gr)