Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συνάντηση πέντε Επιταφίων στην Πετρούπολη

Για πρώτη φορά στην Αρχιερατική Περιφέρεια Πετρουπόλεως, έγινε η συνάντηση πέντε Επιταφίων. Οι Επιτάφιοι των ενοριών του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Πετρουπόλεως, (προεξάρχοντος του Προϊσταμένου Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Νικοδήμου Αθανασίου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως και Β’ Γραμματέως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος), του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως (προεξάρχοντος τον Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Παΐσιου Παράσχη και του Πρωτ. Κωνσταντίνου Κασσού, Αρχιερατικού Επιτρόπου Πετρουπόλεως) του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου (προεξάρχοντος του Πρωτ. Εμμανουήλ Τζανουδάκη), ο Επιτάφιος του Ιερού Παρεκκλησίου Εισοδίων Θεοτόκου Κηπουπόλεως και ο Επιτάφιος της Ιεράς Ανδρώας Κοινοβιακής Μονής Αγίου Παντελεήμονος Πετρουπόλεως (προεξάρχοντος του ιερομονάχου Αρχιμ. Παντελεήμονος Ηλιάκη).

Έπειτα από την Δέηση, ο Πρωτοσύγκελλος ευχαρίστησε θερμά τους ιερείς και τις ενορίες γι’ αυτή την πρώτη συνάντηση των πέντε επιταφίων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Πετρουπόλεως και ευχήθηκε όλοι του χρόνου να είμαστε υγιείς και να έχουμε καλή κι ευλογημένη Ανάσταση.

Έπειτα από τον ασπασμό των Ιερέων και τον χαιρετισμό προς τους πιστούς, όλοι πήραν τον δρόμο της επιστροφής προς τις ενορίες.