Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δοκιμάστε τη νέα υπηρεσία «Βρείτε την ενορία σας» επιλέγοντας το αντίστοιχο κουμπί.

| Γενικά

Συνεργασία Μητρόπολης-Δήμου Πετρούπολης

Δελτίο τύπου εκδόθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως σχετικά με τη συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Αθηναγόρου και του Εξοχωτάτου Δημάρχου Πετρουπόλεως κ. Στεφάνου Βλάχου την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022.

Δελτίο τύπου

Σήμερα Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Νικόδημο Αθανασίου, μετέβη στο Δημαρχείο της Πετρούπολης όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, κ. Στέφανο Βλάχο. Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Θοδωρής Λάππας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλειος Φιλίππου καθώς και ο νομικός σύμβουλος του Δήμου εξαίρετος και έγκριτος δικηγόρος κ. Γεώργιος Παπάρας.

Η συζήτηση υπήρξε ιδιαίτερα επικοδομητική, με αναφορά σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο φορέων, ενώ για ακόμη μια φορά και οι δύο πλευρές επαναβεβαίωσαν την ανάγκη συνέχισης της μεταξύ τους αγαστής συνεργασίας προς όφελος της Πετρούπολης και των κατοίκων της.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως