Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εκδρομές

Γύρος της Λέσβου, εκδρομή Παναγίας Παλατιανής

Μεγάλη προσκυνηματική εκδρομή διοργανώνει η ενορία του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, από 30 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2023, στο νησί της Λέσβου: Άγιο Ραφαήλ, Ταξιάρχη Μανταμάδου, Άγιο Θεράποντα, Μονή Λειμώνος, Παναγία Πέτρας, Μονή Υψηλού και Παναγία Αγιάσου.

Διήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι από την Αγία Βαρβάρα Ιλίου

Η ενορία της Αγ. Βαρβάρας Ιλίου θα πραγματοποιήσει διήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Εκδρομή Αγ. Κωνσταντίνου Ά. Λιοσίων στην Πάτρα

Εκδρομή θα πραγματοποιήσει η ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων το Σάββατο 19/11/2022 στον Άγιο Ανδρέα της Πάτρας. Περισσότερες πληροφορίες στον Ιερό Ναό, στο τηλέφωνο 2102472113.

Εκδρομή Αγ. Σπυρίδωνα Καματερού στο Άργος και το Ναύπλιο

Ημερήσια εκδρομή θα πραγματοποιήσει η ενορία του Αγ. Σπυρίδωνος Καματερού στις 12 Νοεμβρίου 2022, στην Καρυά, το Κεφαλάρι Άργους και το Ναύπλιο.

Εκδρομή Αγίας Βαρβάρας Ιλίου στην Παναγία Προυσιώτισσα

Προσκυνηματική και ψυχαγωγική εκδρομή στην Παναγία την Προυσιώτισσα και το Καρπενήσι θα πραγματοποιήσει η ενορία της Αγίας Βαρβάρας Ιλίου.

Εκδρομή Αγίας Βαρβάρας Ιλίου στην Υπαπαντή της Καλαμάτας

Η ενορία της Αγ. Βαρβάρας Ιλίου θα πραγματοποιήσει προσκυνηματική εκδρομή στην Καλαμάτα, την ημέρα της εορτής της Υπαπαντής του Σωτήρος.

Εκδρομή Αγίας Βαρβάρας Ιλίου στον Αγ. Νικόλαο Σαλαμίνας

Η ενορία της Αγ. Βαρβάρας Ιλίου θα πραγματοποιήσει απογευματινή προσκυνηματική εκδρομή στο μετόχι Αγίου Νικολάου στα Περιστέρια Σαλαμίνας, όπου θα τελεστεί Ιερά Παράκληση και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Εκδρομή Αγίας Τριάδας Πετρ. στην Τήνο

Η ενορία της Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως θα πραγματοποιήσει διήμερη προσκυνηματική εκδρομή στο «Νησί της Παναγίας», στην Τήνο, την Κυριακή 17 και τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023.

Εκδρομή Αγίας Τριάδας Πετρ. στον Άγιο Πορφύριο

Η ενορία της Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως, θα πραγματοποιήσει απογευματινή προσκυνηματική εκδρομή την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, στο Ιερόν Ησυχαστήριον Μεταμορφώσεως Σωτήρος Χριστού - Οσίου Πορφυρίου και στο Ιερόν Ησυχαστήριον Παναγίας Βρυούλων στο Μήλεσι Αττικής.

Εκδρομή Αγίας Τριάδας Πετρ. στον Όσιο Δαυίδ Ευβοίας

Μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή θα πραγματοποιήσει η ενορία της Αγίας Τριάδας Πετρουπόλεως, στην Ι. Μονή Οσίου Δαυίδ - Οσίου Ιακώβου Τσαλίκη και στον Αγ. Ιωάννη Ρώσο, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023, με ώρα αναχώρησης 7 π.μ., και τιμή εισιτηρίου κατ' άτομο 25€.

Εκδρομή ενορίας Παλατιανής στα Μετέωρα, λίμνη Πλαστήρα

Διήμερη εκδρομή στη Μονή Κορώνης, τη Λίμνη Πλαστήρα, την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα διοργανώνει η ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2022.

Εκδρομή ενορίας Παλατιανής στη Δημητσάνα και τη Βυτίνα

Η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στη Δημητσάνα και τη Βυτίνα, όπου θα επισκεφθούμε τις Ιερές Μονές Κερνίτσας και Αιμυαλών και το Μουσείο Υδροκίνησης.