Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συνέδριο ψυχοογκολογίας συνδιοργανώνει η Μητρόπολη Ιλίου

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Ημερίδας με θέμα «ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΟΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ», σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις εργασίες της που θα πραγματοποιηθούν στις 12 Νοεμβρίου 2016 στο Αμφιθέατρο του Ογκολογικού Νοσοκομείου Γ.Ο.Ν.Κ. «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Η διοργάνωση της συγκεκριμένης Ημερίδας, αποτελεί τη συνέχεια του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο  «Εθελοντική Διακονία Ογκολογικών ασθενών», που ξεκίνησε πέρυσι η Ι.Μ. Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως με την στήριξη του Σεβασμιότατου Ποιμενάρχη κ. Αθηναγόρου, με στόχο την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την κατάρτιση του σύγχρονου ανθρώπου στην ψυχοκοινωνική αντιμετώπιση του καρκίνου.

Το πρόγραμμα αγκαλιάστηκε και υποστηρίχθηκε θερμά από τον κόσμο, αλλά και από το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό του Γ.Ο.Ν.Κ. «οι Άγιοι Ανάργυροι», καθώς επίσης και από επιπλέον εξειδικευμένους επιστήμονες και ειδικούς άλλων νοσοκομείων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα, προσφέροντας την πολύτιμη γνώση και εμπειρία τους στους εκπαιδευόμενους εθελοντές.

Η συνεργασία αυτή, που καλλιεργεί την υπέρβαση και προάγει τη συνεργασία, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά, το πόσο σημαντικό είναι για την αναβάθμιση της ποιότητας της ογκολογικής φροντίδας η δημιουργία τέτοιων πρωτοβουλιών.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.