Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοπή πίτας στο τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ο.Ν.Κ.

Μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 στις 11 π.μ., παρουσία όλων των εργαζομένων του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ο.Ν.Κ, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας έγινε με πρόσκληση της Διευθύντριας του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Γ.Ο.Ν.Κ. «οι Άγιοι Ανάργυροι» κας Γάφου Ανθής, Αιματολόγου, από τον πανοσ. αρχιμ. Δρ. Θεοδόσιο Μανώλη, εφημέριο του Νοσοκομείου Γ.Ο.Ν.Κ «οι Άγιοι Ανάργυροι» (που είναι και ο ίδιος εθελοντής αιμοδότης), ο οποίος πέραν των ευχών για υγεία, αγάπη και ευτυχία, επικεντρώθηκε προς όλους τους παρευρισκόμενους, (ιατρικό, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό) για την κορυφαία για όλους μας κοινωνική προσφορά που  αποτελεί αναμφισβήτητα η Εθελοντική Αιμοδοσία.

Τέλος η διευθύντρια του τμήματος κα Γάφου Ανθή ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους εκείνους που συμμετέχουν ενεργά στις αιμοδοσίες που διοργανώνει το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ο.Ν.Κ,  και οι οποίοι έχουν δημιουργήσει τέτοια δυναμική (τράπεζα αίματος) ώστε να εξυπηρετείτε άμεσα οποιοδήποτε περιστατικό προκύψει.