Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βράβευση εθελοντών στο δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, την Τετάρτη 27 Ιουνίου το απόγευμα στο κινηματοθέατρο Μαρία Έλενα.

Η εκδήλωση είχε τίτλο «Εθελοντισμός – Στάση Ζωής» και πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη. Συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού και την Ένωση Γονέων.

Βραβεύτηκαν περισσότεροι από 100 δημότες που διακρίθηκαν για την εθελοντική προσφορά τους στην αιμοδοσία, την Φροντίδα και Πρόληψη Υγείας, την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για οικονομικά αδύναμους συμπολίτες, την περιβαλλοντική δράση κ.ά.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης αναφέρθηκε στην σημασία του εθελοντισμού για την κοινωνική συνοχή και την έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη και ανακοίνωσε την δημιουργία Μητρώου Εθελοντών στον Δήμο.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Δρ Θεοδόσιος Μανώλης, κληρικός της Ι.Μ. Ιλίου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού κα Παναγιώτα Καρκαλέτση.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Ελαιοτριβάρης και Γιάννης Ρέππας, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τζένη Ζαλακούδη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Στάθης.